The time has come to throw down, Seattle (and Portland… and everybody else!). The Crit season is upon us and this weekend the hard-men are lining up at…
The prizes are CRAZY (Mariners Tickets? Wheelsets? Carbon Framesets? We got em!!!!!), the course is one of the toughest anywhere, and the BBQ will be hot!
So who cares if it rains? who cares if you raced on Saturday? Come down to Boat Street on Sunday, April 13th (this Sunday) and see what your made of!!!!
B.Rad and Ride Your Bike!
SCHEDULE OF EVENTS
FIELD LIMITS OF 80 WILL BE ENFORCED, promoter reserves the right to combine fields
CATEGORY START TIME DISTANCE PLACES/PRIZE
JR D 8:00 AM 20 MIN LAJORS POINTS
JR C 8:25 AM 30 MIN LAJORS POINTS
CAT 5 MEN 9:00 AM 40 MIN 5 DEEP, MERCH
CAT 4 MEN 9:45 AM 45 MIN 5 DEEP, MERCH
CAT 4 WOMEN 10:35 AM 35 MIN 5 DEEP, MERCH
CAT 3 WOMEN 11:15 AM 40 MIN 3 DEEP, $, MERCH
KIDS RACE 12:00 PM VARIES MEDALS
JR B 12:30 PM 30 MIN LAJORS POINTS
JR A 1:05 PM 35 MIN LAJORS POINTS
MASTER C/D 1:45 PM 40 MIN 3 DEEP, MERCH
MASTER A/B 2:30 PM 45 MIN 3 DEEP, $, MERCH
CAT 1/2/3 WOMEN 3:20 PM 45 MIN 3 DEEP, $, MERCH
CAT 3 MEN 4:10 PM 50 MIN 5 DEEP, $ ,MERCH
CAT 1/2 MEN 5:10 PM 65 MIN 5 DEEP, $$$$
ALL USA CYCLING RULES WILL BE ENFORCED! ALL RIDERS MUST SIGN A WAIVER AND WEAR AN APPROVED HELMET
For more info, check the Brad Lewis Memorial Crit Page, and click on the Hyperlink to view the actual flyer.